Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιχειρήσεις Θερμοκοιτίδας

f-network

Η εταιρία f-network, έχει ιδρυθεί το 2010 από στελέχη με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη συμμόρφωση (compliance) λειτουργιών οργανισμών.

Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη, εγκατάσταση και υποστήριξη λειτουργίας, συστημάτων διαχείρισης για τη συμμόρφωση (compliance) με ευρεία γκάμα διεθνών και εξειδικευμένων προτύπων μεταξύ των οποίων JACIE, Netcord-FACT, EFI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20387, ISO 20000, ISO 22000, ISO 13495, ISO 15189, ISO 14001, EN 15224,  ELOT 1435, ELOT 1429 κλπ.

Η τεχνογνωσία της εταιρίας εκτείνεται χωρίς να περιορίζεται σε τομείς δραστηριότητας όπως υπηρεσίες υγείας (κλινικές, εξειδικευμένα εργαστήρια, αιματολογικά κέντρα κλπ), ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, δημόσια διοίκηση και διακυβέρνηση, τραπεζικός τομέας, πληροφοριακά συστήματα, τεχνικά έργα, αυτοκινητοβιομηχανία, τρόφιμα κλπ.

Στον χώρο της υγείας, έχει αναπτυχθεί ειδική τεχνογνωσία μέσω της συμβουλευτικής σε νοσοκομεία και κλινικές, διαγνωστικά εργαστήρια, μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού κλπ.

Ωστόσο, η σημαντική εξειδίκευση της εταιρίας, εστιάζεται στον χώρο της υγείας και κυρίως της μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων και των κυτταρικών θεραπειών γενικότερα, όπως και στον χώρο της λειτουργίας των τραπεζών Ομφαλιοπλακουντικού αίματος (βλαστοκυττάρων). Η ενασχόληση της εταιρίας σε αυτόν τον τομέα ξεκινά πίσω στο 2005 και περιλαμβάνει πλούσια δραστηριότητα η οποία σε αριθμούς εκφράζεται ως εξής:

  • Περισσότερες από 10 διαφορετικά κέντρα μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων και κυτταρικών θεραπειών με περισσότερα από 20 επιμέρους τμήματα.
  • 16 έτη ενασχόλησης και εμπειρίας.
  • Υποστήριξη όλων των προγραμμάτων μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων πανελλαδικά καθώς και των σχετικών διαπιστεύσεων με τα πρότυπα JACIE του EBMT.
  • Υποστήριξη προγραμμάτων μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων διεθνώς.
  • Υποστήριξη της μεγαλύτερης δημόσιας τράπεζας ομφαλιοπλακουντικού αίματος (βλαστοκυττάρων) του ΓΝ Παπανικολάου.
  • Ανάπτυξη σε συνεργασία με εταιρία πληροφορικής του μοναδικού Ελληνικού λογισμικού για τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων και διαχείριση κυτταρικών θεραπειών.
  • Εργαστήρια μοριακής βιολογίας για τις εξετάσεις του χιμαιρισμού (2 διαπιστεύσεις με τα πρότυπα EFI).
  • Εισηγήσεις σε σεμινάρια εκπαίδευσης επιθεωρητών του JACIE.
  • Παρουσίες και ομιλίες σε σχετικά συνέδρια.