Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο με τίτλο Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/03/2019

Με επιτυχία στέφθηκε το συνέδριο με τίτλο «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου «Increase innovative Business  in  Sea, Environment  & Agriculture and IT» με το ακρωνύμιο IBiSEAit» συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το TECHNOPOLIS ICT BUSINES SPARK, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στην Αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης,  Θεσσαλονίκη και συγκέντρωσε πλήθος ενδιαφερομένων από το χώρο του startup community, των νέων επιχειρηματιών, και νέους αποφοίτους, Επίσης την παρακολούθησαν πολλοί επιχειρηματίες αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κύριοι Αναστάσιος Τζήκας- Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Technopolis ICT Business Park, Ιωάννης Καραγιάννης, Δήμαρχος Λαγκαδά. Το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού συγκέντρωσαν οι εισηγήσεις των τεσσάρων καταξιωμένων ομιλητών μεταφέροντας τη γνώση και την εμπειρία από τη Silicon Valley, το  MIT και την startup community. Συγκεκριμένα ο Tom Katsioulas, Technology Executive|Business & Marketing Leader who Delivers Rapid Growth αναφέρθηκε στη Silicon Valley Startups, στις επιτυχίες, αποτυχίες και στα διδάγματα, ο Δημήτρης Κουρτέσης, Technology entrepreneur | Startup Coach, OK!Thess αναφέρθηκε στο γιατί 8 στις 10 startups δεν επιβιώνουν αν θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε αυτό και ποιος είναι ο ρόλος του οικοσυστήματος μας, ο Γιώργος Μπουζιάνας, CTO της Fieldscale, μίλησε για την Fieldscale: πως μπορείς να δημιουργήσεις μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας και τέλος ο Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Βραβευμένος με ΕΑΑ ειδικός εταιρικής καινοτομίας και έρευνας Ιδρυτής της Curious, Inc. παρουσίασε τη Faux καινοτομία, τι είναι αυτό που γνωρίζουν οι πραγματικοί πρωτοπόροι και που οι άλλοι δεν θα μάθουν ποτέ.

Συνέδριο με τίτλο: «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας» Ιωάννης Καραγιάννης Δήμαρχος Λαγκαδά Αναστάσιος Τζήκας Πρόεδρος της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης Τομ Κατσιούλας, Technology Executive|Business & Marketing Leader who Delivers Rapid Growth Δημήτρης Κουρτέσης, Technology entrepreneur | Startup Coach, OK!Thess Γιώργος Μπουζιάνας, CTO της Fieldscale Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Ιδρυτής της Curious, Inc Λογότυπο IBiSEAit
Παρουσίαση Τεχνόπολης 
Παρουσίαση Τεχνόπολης
Παρουσίαση Τομ Κατσιούλα 
Παρουσίαση Τομ Κατσιούλα
Παρουσίαση Fieldscale 
Παρουσίαση Fieldscale