Δελτίο Τύπου συνεδρίου με θέμα: "From Your Idea to Your Own Business"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/05/2019

 

Διήμερο συνέδριο με θέμα «From Your Idea to Your Own Business» θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2019, στο Hotel Esperanto στη Strumica. Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου IPA «Increasing the Innovative Sea, Environmental and Agricultural and IT related business» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ένωση μέσω του προγράμματος συνεργασία του INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009, στο οποίο συμμετέχουν τέσσερεις φορείς από την Ελλάδα και δύο από την Βόρεια Μακεδονία.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν καλές πρακτικές για την έναρξη της επιχείρησής σας, την αναγκαιότητα του επιχειρηματικού σχεδίου και στρατηγικού σχεδιασμού, πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, πώς να τοποθετήσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας και επίσης τις ευκαιρίες για τη χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων που προσφέρονται από το γραφείο ευρέσεως εργασίας και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα για νέους επιχειρηματίες από το Ταμείο για την καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη, κλπ. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν ο επιταχυντής της γνώσης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και η κατάσταση με την επιχειρηματικότητα στην Νότιο-ανατολική περιοχή.

Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο κ. Kalin Babushku και ο κ. Petar Lazarov από την KP-Macedonia Export, αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα για τη θέσπιση και την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στα πλαίσια του ίδιου έργου ο Δήμος Λαγκαδά θα λειτουργήσει Θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων με ειδίκευση στον τομέα των Αγροδιατροφικών Τεχνολογιών, ενώ αντίστοιχα ο Δήμος Θερμαϊκού θα λειτουργήσει θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Blue Economy.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Κανάκη Στέλλα στο τηλ.: 2310 365120 ή στο site του έργου https://ibiseait.eu/

 

Δελτίο Τύπου συνεδρίου με θέμα:
IBiSEAit Agenda 
IBiSEAit Agenda